Печене куряче філе
2 курячих філе, 1 помідор, 80 г твердого сиру, 2 ч. ложки олії, 1 ч. ложка солодкої паприки, 2 дрібки орегано, мелений перець, сіль.
Філе посипати сіллю і спеціями, натерти олією. Помідор і сир нарізати скибочками. Від рулону пекарського паперу відрізати 2 великих шматка. Філе покласти на середину паперу і зробити 4 глибоких надрізи. У них вставити скибочки сиру і помідора, щоб вони виступали над філе. При запіканні сир розплавиться, а помідори стануть м’якими, і все зрівняється. Краї паперу підігнути, кінці закрутити цукеркою. Виходить човник. Зробити друге філе. Покласти у форму, поставити у розігріту до 200 ОС духовку на 30-35 хв. Щойно сир розплавиться і зарум’яниться, а помідор стане м’яким, човники з філе дістати, посипати орегано. Викласти на тарілки і одразу їсти.
Читайте також:
-
Швидкі “Бендерики” з м’ясом на лаваші. Дуже смачні, гарні і легкі у приготуванні!
-
М’ясо косичкою. Шикарно виглядає і дуже смачне!