Від алкоголізму, епілепсії, безсоння допоможе полин

Сук полину – чудові природні ліки. Ось кому їх слід вживати...

Полин – чудовий природний засіб заспокоєння нервової системи. Потрібно зварити з трави відвар і пити його, як чай, додаючи за смаком мед. Якщо не зможете здолати стакан, прийміть 2-3 ст. ложки відвару, і нерви заспокояться. Спробуйте, не пошкодуєте. Якщо дитина неспокійна, часто вередує без видимих ​​на те причин, її слід купати у воді, в яку додано відвар полину. Кожній людині, яка страждає нервовими розладами,  приймати по 1 ч. ложки в день соку полину. Незабаром нервова система зміцниться і повернеться душевний спокій.

Сік полину, змішаний порівну з соком чебрецю, – хороші ліки від алкоголізму. Досить щодня по 2-4 ст.л. цієї суміші додавати п’яниці в чай або молоко, щоб у нього виробилося стійке відраза до спиртного. Курс лікування – 3-4 місяці.

Тим, хто страждає від нестерпного безсоння. Вживаючи сік полину по 1 ч.л. 3-4 рази на день перед їжею, вже через 10 днів ви будете засипати без проблем і спати міцним, здоровим сном. І не тільки безсоння пройде.

Беручи таким чином сік полину звичайної, ви нормалізуєте роботу травного тракту, поліпшите апетит і позбавитеся від закрепів. Вагітним прийом соку допоможе перемогти токсикоз. Якщо його випити при підвищенні температури тіла, вона незабаром нормалізується.

Хворі на туберкульоз легень швидше одужують, якщо щодня приймають по 1-2 ст.л. соку полину або п’ють по 2-3 ст.л. його відвару. Допоможе відвар і жінкам, які страждають від порушень менструального циклу. В цьому випадку його треба приймати по 2 ст. ложки кожні 3 години протягом 7-10 днів. Цикл відновиться.

Тим, хто страждає від епілепсії, щоб зменшити частоту приступів, а потім повністю позбутися хвороби, потрібно 3-4 рази на день перед їжею приймати по 1-2 ч.л. суміші соків чорнобиль, м’яти, пустирника і подорожника, взятих порівну за об’ємом.

Для приготування з полину звичайного соку раджу використовувати рослини, що ростуть в низинах, балках або біля річки. Щоб приготувати сік, потрібно в період цвітіння зрізати чорнобиль під корінь, подрібнити до стану кашки і методом пресування видавити з неї сік. Щоб він довше зберігався, 1/3 частина за обсягом соку перемішують з 1 частиною горілки і консервують цю суміш у скляні банки.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook