Мариновані огірки
На 1,5 л банку: 2 ст. ложки цукру, 1 ст. ложка солі, 70 г оцту. Банки помити, покласти в них кріп, моркву, часник, листя вишні, смородини, хрону і все, що любите. Огірки помити, скласти в банки, зверху сипати сіль, цукор, вилити оцет і воду (звичайну, сиру, таку як п’єте). Банки стерилізувати у воді (ставлю в холодну і вмикаю газ) до тих пір, поки огірочки не поміняють колір. У жодному разі не перетримувати, бо втратять хрумкість! Краще виймати з води, навіть коли біля хвостика огірочок ще зеленкуватий трохи, він дійде до кондиції. Закрутити, не вкутувати.
Рецепт Валі Кам
Читайте також:
Post Views: 30