Абрикоси половинками
800 г цукру, 1 скл. води, 1 кг абрикосів. Абрикоси повинні бути стиглими, але ще крепкими, тугенькими, можна навіть трохи зеленкуватими.
Зварити цукровий сироп, занурити в нього абрикоси без кісточки. Половинки мають бути цілими. Абрикоси не перемішувати і лишити на 8 год, потім злити сироп, довести до кипіння і залити абрикоси. Так зробити не менше 4 разів. Останній раз проварити з сиропом десь по 4 зернят із кісточок на 1 л варення. Побачите, коли абрикоси прозорі – то вже готові. Закрутити, перевернути, вкутати.
Рецепт Наталії Степанової
Читайте також:
- 
Консервовані абрикоси в желатині. Потім до торта, в пироги і навіть до м’яса – супер! 
- 
Апельсиновий джем з абрикосів 
				 Post Views: 1 711
			
		 
				 
								 
													 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
				 
				