Конфітюр з полуниці
Потрібно купити “Конфітюрку” (такий натуральний загущувач для варення). Взяти 1 кг полуниці і 1 кг цукру, переблендерити. І зробити варення за рецептом на пачці. Смак супер, тому що варити треба недовго. Зберігається колір і смак свіжої полуниці. Взагалі, можна закручувати на зиму, але я охолодила в каструлі і перелила відерко літрове, поставила в холодильник. Тепер поливаю конфітюром морозиво або роблю швидкий прохолодний напій з газованою водою і льодом. Сподіваюсь, комусь згодиться порада. Конфітюрку брала в АТБ, де приправи.)
Рецепт Валі Кам
Спробуйте також приготувати:
- Полуницю не морожу – роблю живе варення. На смак і запах- як свіжа!
- Рецепт 2 в 1: з однієї порції полуниці готую і лікер, і варення
Post Views: 30