конфітюр

Свіжий конфітюр з полуниці. До млинців, морозива, напоїв!

Цей конфітюр має смак і запах свіжої полуниці. За якими рецептами тільки не готувала, а такого смаку раніше ніколи не було! А це смакота! Тепер поливаю конфітюром морозиво або роблю швидкий прохолодний напій з газованою водою і льодом. Сподіваюсь, комусь згодиться мій рецепт!

Конфітюр з полуниці

Потрібно купити “Конфітюрку” (такий натуральний загущувач для варення). Взяти 1 кг полуниці і 1 кг цукру, переблендерити. І зробити варення за рецептом на пачці. Смак супер, тому що варити треба недовго. Зберігається колір і смак свіжої полуниці. Взагалі, можна закручувати на зиму, але я охолодила в каструлі і перелила відерко літрове, поставила в холодильник. Тепер поливаю конфітюром морозиво або роблю швидкий прохолодний напій з газованою водою і льодом. Сподіваюсь, комусь згодиться порада. Конфітюрку брала в АТБ, де приправи.)

Рецепт Валі Кам

Спробуйте також приготувати:

  • Полуницю не морожу – роблю живе варення. На смак і запах- як свіжа!
  • Рецепт 2 в 1: з однієї порції полуниці готую і лікер, і варення

 

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook