“Мохіто”
3 лимони, жменя м’яти, 6 л води, цукор за смаком.
Лимони залити окропом, залишити на 3 -5 хв. М’яту помити (я беру листочків з 20). Лимон зі шкіркою порізати великими шматками, дістати камінці. Лимон, м’яту і 2 ст. ложки цукру змолоти блендером до стану кашки. Викласти масу у каструлю (у мене 6 л), залити холодною водою, додати цукор за смаком, розколотити його, накрити кришкою, залишити на ніч. Зранку процідити через сито і можна пити. Решту налити у пляшки і покласти в холодильник. Можна пити як є або додавати лід.
Читайте також:
-
Апельсиновий лимонад “Безвідходний”, корисний і бюджетний. Має насичений смак та аромат!
-
Заготовка для “Мохіто”. Один раз роблю і завжди маю під рукою. А коли треба – коктейль готую за 30 секунд!
Post Views: 32