Ароматний лікер із пелюсток троянди
2 жмені трояндових пелюсток, 2 ч. ложки лимонної кислоти, 1 кг цукру, 1 л води, 0, 5 л спирту.
Пелюстки скласти в 2-літрову банку, кислоту розчинити у склянці кип’яченої води, залити на 2 доби. 1 кг цукру розчинити у 1 л води,закип’ятити, коли охолоне, залити плюстки, настояти 2 тижні. Потім процідити і додати 0,5 л спирту.
Рецепт Світлани Литвин
Читайте також:
-
А ви таке куштували? Надзвичайно ароматне вино і варення з півоній за рецептом Євгена Клопотенка
-
Лікер з пелюсток троянд. Можна пити уже через 2 дні
Post Views: 30