Інгредієнти:
300 вареного курячого філе, 200 г твердого сиру, 3 яйця, 1 цибулина, 300 г грибів (свіжих, заморожених або маринованих), майонез.
Якщо гриби свіжі або морожені, їх слід обсмажити на сухій сковороді до випаровування рідини. Додати ложку масла і ще трохи посмажити. Додати смажену на маслі подрібнену цибулю. Якщо гриби мариновані, порізати їх пластинами, а цибулю замаринувати (залити сумішшю оцту і води, додати по ложці цукру і солі). Сир і яйця потерти (окремо білки й жовтки). Курятину порізати соломкою. Викладати салат шарами: курка, майонез, гриби, цибуля, майонез, жовток, сир, майонез, білок. Надати салату форму курочки, прикрасити: гребінець, дзьоб і хвостик зробити з перцю.
Post Views: 33