Як покращити роботу мозку

Найкращий спосіб розвивати інтелект – вживати холодне м’ясо і шоколад, а також займатися сексом.

Якщо ви хочете підвищити свої розумові здібності, перестаньте переглядати мильні опери, спілкуватися зі скигліями і не сидіть на дієтах на основі знежирених продуктів. Ці поради ґрунтуються на результатах новітніх наукових досліджень.

Вчені кажуть: розхоже твердження про те, що з віком працездатність мозку неминуче погіршується, не відповідає дійсності, і з цим явищем можна боротися. І ось як:

  • Людям, які хочуть розвинути свій інтелект, слід робити вправи для тренування мозку.
  • Статеві зносини підвищують вміст в крові гормону окситоцину, який змушує мозок людини знаходити неординарні рішення, а характерне для посткоїтального періоду підвищення рівня серотоніну стимулює креативне і логічне мислення.
  • Щодо їжі, то в темному шоколаді містяться речовини, такі як магній і антиоксиданти. Вони покращують постачання мозку киснем. Також рекомендується їсти на сніданок холодне м’ясо. Це наповнює організм енергією і сприяє всмоктуванню поживних речовин.
  • Також слід спілкуватися з людьми, які змушують вас сміятися. Уникайте тих, хто скиглить, оскільки люди з негативним поглядом на життя вганятимуть вас в депресію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Супер вправи для розвитку мозку і покращення пам’яті

Забудьте про роздратування і нерви! Тренуйте свій мозок, щоб залишатись позитивним

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook