Торт “Вінні-Пух”
Форма 24 см. Медовий корж: 200 г борошна, 150 г цукру, 75 г масла, 50 мл молока, 1 яйце, 1 ст. ложка меду, 1 ч. ложка розпушувача.
Яйце, цукор, мед збити, додати молоко сире та розтоплене охолоджене масло, додати борошно та розпушувач, збити міксером. Випікати один корж при 180 ОС 15-20 хв. Як схолоне просочити солодким чаєм та змастити кремом.
Крем: 350 г зефіру, 100 г маку меленого, 125 мл води, 100 г цукрової пудри, 200 г масла.
Мак залити водою та варити, поки вода не википить. Масло збити з пудрою та додати охололий мак.
Скласти торт: медовий корж, крем, зефір (легенько втиснути у крем).
Зверху полити розтопленим шоколадом.
Рецепт і фото Світлани Абрамчук
ВАМ ТАКОЖ БУДЕ ЦІКАВО:
- Пляцок “Орхідея” з какао, мармеладом та зефіром. Неймовірна смакота!
- Пляцок “Зефірний” з чорно-білими коржами і смачною начинкою. Тісто треба просто збити міксером!
Post Views: 70