Горіховий торт без борошна
Тісто: 5 яєць, 150 г мелених горіхів, 150 г цукру, 1 ст. ложка мелених сухарів, 1 ст. ложка какао, 0,5 ч. ложки розпушувача (на 1 корж, спекти таких 2). Форма 25 см.
Яйця збити з цукром до пишності, решту досипати, акуратно перемішати. Тісто має бути, як сметана. Пекти при 180 ОС 45-50 хв. Коли охолоне (мінімум 3 год), розрізати навпіл. Спекти 2 таких коржі. (На фото різний колір коржів, бо використовували какао різних фірм).
Крем: 300 г масла збити +1 б. згущеного молока (сирого чи вареного, у мене варене з какао), сік половини лимона.
Також можна робити крем вершковий з чорносливом.
Рецепт і фото Галі Галицької
Post Views: 44