Інгредієнти:
300 г телятини, по 2 цибулини та морквини, 400 г картоплі, 30 г масла, 1 ст. ложка борошна, 1 скл. світлого пива, лавровий листок, перець, сіль.
М’ясо (краще вирізку) нарізати тонкими шматочками, відбити, посолити, поперчити і обсипати подрібненим лавровим листком. Після цього викласти у невеликий посуд, залити пивом і дати постояти кілька годин у холодному місці. М’ясо вийняти з пива, обсушити й обсипати борошном. У сковороді розтопити масло, викласти м’ясо і обсмажувати його протягом 2–3 хв з кожного боку. Вийняти, на цьому ж маслі підсмажити порізану моркву. У форму для запікання викласти шарами моркву, м’ясо і порізану картоплю. Вилити половину пива, в якому замочувалося м’ясо, і запекти в духовці в закритому посуді на середньому вогні близько 20 хв. Періодично перемішувати, у разі потреби доливати пиво.