Смажені пиріжки з картоплею
250 мл кефіру або кислого молока, 1 яйце, 1 ч. ложка розпушувача, 1 ч. ложка солі, 0,5 ч. ложки меленого чорного перцю, 2 ст. ложки олії, 350 г борошна. Для начинки: 350 г артопляного пюре, сіль, перець, кріп.
Змішати усі рідкі складники, додати сухі, замісити тісто. Борошно додавати поступово, щоб тіто було м’яким, а не тугим. Воно може злегка липнути до рук. Розкотити тістл пласто завтовшки 0,5 см, вирізати кола. На одне коло класти начинку, накрити другим колом, защипати краї, злегка розкачати. Смажити з обох боків на невеликій кількості олії приблизно по 3 хв.
Post Views: 48