Буряк по-корейськи
1 кг буряку, по 0,25 ч. ложки червоного і чорного меленого перцю, 6 зубців часнику, 3 ст. ложки оцту, 1 ч. ложка меленого коріандру, 3 ст. ложки олії, 1 ст. ложка цукру, сіль за смаком.
Буряк приварити, не більше 10 хв після закипання. Залити холодною водою, щоб охолонув. Почистити, натерти, заправити цукром, сіллю, оцтом. На сковороду покласти олію, спеції і часник ( роздушений), ввімкнути великий вогонь, порахувати до 10, зняти з вогню й одразу все вилити у буряк. Залишки з пательні витерти буряком, перемішати, скласти у лоток. Через добу можна смакувати.
Рецепт Ірини Рєзнікової
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 37