Вінегрет по-новому
Традиційні продукти для вінегрету: буряк, морква, картопля, цибуля, квашена капуста або огірок, запашна соняшникова олія, варена квасоля абозелений горошок.
У каструлю з широким дном налити рафінованої олії, і покласти почищені та нарізінані кубиком сирі (!) овочі: буряк, моркву, картоплю – все шарами. Накрити кришкою, увімкнути вогонь вище середнього, готувати 7 хв. Не відкривати і не помішувати! Вимкнути вогонь. Залишите стояти до охолодження. Коли все охолоне, перекласти овочі у миску, додати порізану цибулю, квашену капусту або солоний огірок, варену квасолю, заправити сіллю, перцем і запашною олією, перемішати.
Рецепт Ніни Гайденко
Post Views: 36