Кукурудзяні рильця: кому корисні і що лікують

З незапам'ятних часів у народній медицині для лікування нирок та запалень та почали використовувати кукурудзяні рильця. То чим же вони корисні і як їх використовувати при інших захворюваннях?

Щоб зрозуміти, чому з моменту завезення кукурудзи в Європу її використовують в лікувальних цілях, потрібно розібратися в багатому складі цих самих волокон. Вони містять жирні і ефірні олії, пантотенову і аскорбінову кислоти, танін, сапонін, мідь, залізо, хром, марганець та інші. Завдяки цьому кукурудзяні рильця надають потужний ефект на серцево-судинну, нервову і репродуктивну систему, борються з атеросклерозом.

Все завдяки поліненасиченим жирним кислотам, які розщеплюють шкідливий холестерин і чистять судини на пару з фосфатидами.
Заспокоюють центральну нервову систему. Кукурудзяні рильця з давніх часів використовувалися для поліпшення сну і зниження дратівливості. Нормалізують обмін речовин. Регулярне вживання засобів з кукурудзяних волокон зменшує тягу до солодкого, прискорює метаболізм, виводить зайву воду з організму, що в цілому призводить до поступового зниження ваги.

Кукурудзяні рильця для жінок

Користь кукурудзяних рилець для жінок неоціненна, враховуючи пункти, зазначені вище. Рецепт, яким ми з вами поділимося, полегшує схуднення і перебіг менструації (заспокоює нервову систему, бореться з головним болем). Настоянки на кукурудзяних рильцях корисні для підтримки здоров’я сечостатевої системи.

Для вагітних це засіб може стати справжньою знахідкою, так як вона нейтралізує токсикоз і нормалізує сечовипускання. У ньому дуже багато поживних речовин, які просто необхідні при виношуванні дитини.

Вам знадобиться:

  1. 10 г сировини
  2. 200 мл води
  3. 2 ч. л. меду

Рильця заварюють в склянці окропу і настоюють 30 хвилин. Коли відвар охолоне, в нього потрібно додати мед, перемішати і приймати по 2 ст. л. перед їжею для зміцнення імунітету і отримання вищеописаних бонусів для здоров’я.

Кукурудзяні рильця для чоловіків

Багато засобів від простатиту досі робляться на основі кукурудзяних волокон: вони мають протизапальний ефект, а також покращують потенцію і дітородну функцію. Засіб, яким ми з вами поділимося, надає сечогінний і очищуючий ефект.

Вам знадобиться:

  1. 60 г сировини
  2. 400 мл води

Рильця просто заливають водою і чекають її повного остигання. Потім заварку проціджують і приймають по 175 мл (майже повна гуртка) перед трапезою протягом двох тижнів.

Перед застосуванням будь-яких засобів народної медицини проконсультуйтеся з лікарем!

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook