Баклажани з часником і горіхам
1,5 кг баклажанів, 200 г грецьких горіхів, 10 зубців часнику, 1 перець чилі, 150 мл олії, 1 пучок петрушки, 3 ст. ложки оцту, 3 ст. ложки солі.
Нарізати баклажани кружечками товщиною 3-4 мм, посипати 1 ст. ложкою солі, перемішати і залишити на 1 год. Потім промити і віджати. Обсмажити з двох боків на 2 ст. ложках олії. Перець чилі, горіхи, зелень і часник змолоти. Додати в цю масу оцет, оліяю, що залишилася, сіль, перемішати. У стерильні банки укласти шарами баклажани і підготовлену масу. Прикрити кришками і поставити в каструлю з водою. Стерилізувати 0,5-літрові банки 20 хв. Закрутити стерильними кришками.
Post Views: 30