Хрумке печиво-безе “Їжачки”
3 ч. ложки масла (м’якого), 3 ч. ложки молока, 3 ч. ложки цукру, 3 жовтки, ванілін (за смаком), 4-4,5 ст. ложки борошна. А також: 3 білки, 1 скл. цукру, горіхи.
Замісити тісто, розкатати і нарізати тоненьку лапшу, розсипати на пергаменті. Випікати до рум’яного кольору при 180-200 ОС 20-30 хв, час від часу перемішуючи, та охолодити.
Збити 3 білки та 1 скл. цукру до стійкої піни. Додати холодну лапшу, за бажанням можна додати 1 скл. подрібнених горіхів, все акуратно перемішати, випікати на змащеному маслом пергаменті при невисокій температурі (десь 160 ОС 1 год – одне дістати, розламати і перевірити готовність).
Рецептом і фото поділилася Тіна Мамчур-Стафурська
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 88