Торт “Снікерс”
На 1 корж: 3 яйця, 1,5 скл. цукру, 1,5 скл. сметани, 9 ст. ложок розтопленого маргарину, 4 ст. ложки какао, 2 ч. ложки амонію, 3 скл. борошна. Спекти 2 такі коржі і кожен розрізати надвоє (тобто має бути 4 коржі).
Яйця збити з цукром на пишну піну. Амоній розчинити у сметані. Додати решту складників, збити, додати борошно і какао. Викласти у змащене маслом і застелене пергаментом деко (26–28 см), спекти при 170 ОС до готовності (близько 30 хв).
Спекти 2 такі коржі і кожен розрізати надвоє (тобто має бути 4 коржі).
Макаронне тісто: 125 гр маргарину, 4 ст. ложки сметани, 2 ст. ложки цукру, 1 ч. ложка соди (погашеної оцтом), борошно. Або замість макаронного тіста використати крекер.
Замісити тісто як на вареники. Поставити в холод. Натерти зразу на бляшку і спекти. Охолодити, подрібнити, додати у крем зі згущеним молоком. Або замінити на крекер.
Крем: 0,5 л вареного згущеного молока, 300 г масла, 200 г арахісу.
Крем заварний (ваш улюблений) на 0,3–0,4 л молока і 100–200 г масла.
Скласти торт: коричневий корж, заварний крем ( ваш улюблений), коричневий корж, крем з арахісом, коричн корж, заварний крем, коричн корж.
Рецептом поділилася Віра Голдак.