Кекс “Веселка”
14 яєць, 3 скл. цукру, 1,5 скл. олії, 3 скл. борошна, 2 ст. ложки какао, 1 п. червоного киселю, 0,5 п. маку, 1 п. розпушувача, вишні.
14 білків збити з 3 скл. цукру, додати олію і ще раз збити до однорідності, додати борошно з розпушувачем, все перемішати та розділити на 4 частини.
До 1 частини додати 7 жовтків.
До 2 частини – 2 ст. ложки какао.
До 3 частини – кисіль.
До 4 частини – мак мелений.
Змастити добре форму і вилити тісто в хаотичному порядку, розкладаючи вишні. Випікати до готовності. Це велика порція, я пекла половину і у формі кексу. Можна пекти його на велику бляшку.
Рецепт і фото Татарин Іри
Post Views: 135