Мій кекс
300 г маргарину, 400 г сметани, 3 яйця, 1 скл. цукру, розпушувач, сіль, 5 скл. борошна, родзинки, мак, цукати тощо.
Глазур: 2 ст. ложки желатину + 2 ст. ложки води, 1 скл. цукру + 4 ст. ложки води.
Яйця збити, маргарин розтопити, усе змішати, вилити у форму (тісто виходить густе), випікати при 150–180 ОС 1–1,3 год.
Глазур: желатин залити 2 ст. ложками води, залишити для набрякання. Зварити сироп з 1 сл. цукру і 4 ст. ложок води. Коли розчинеться цукор, вимкнути вогонь. Змішати желатин і сироп, все збити міксером на максимальній швидкості хвилин 5. Полити остиглий кекс.
Можна пекти як у великій формі, так і в порційних формочках.
Рецептом поділилася Лара Завдовєєва
Post Views: 37