Тісто “Виручалочка”
3 яйця, 0,25 скл. цукру, 2 ст. ложки меду, 1 ч. ложка соди (погасити оцтом), 1 скл. борошна.
- Яйця ретельно збити міксером до стійкої піни. Додати цукор, мед, соду з оцтом (погасити). Висипати борошно, акуратно перемішати ложкою. Тісто виходить рідке. Далі готувати за бажанням.
- Вилити тонким шаром на покрите пергаментом деко. Пекти при 200 ОС 5-7 хв до золотистого кольору, гарячим змастити начинкою (лимон з цукром, будь-яка ягідна і т.п.). Згорнути рулет.
- Вилити тісто в змащені формочки (можна додати ягоди, родзинки тощо).
- Зробити тістечко, перемастивши коржі кремом.
Post Views: 52