Сирник з гарбузом, яблуками, горіхами і медом
200 г гарбуза, 300 г сиру, 4 ст. ложки манної крупи, 2 яблука, 2 яйця, 100 г горіхів, 50 г родзинок, 30 г масла, 0,5 ч. ложки соди (погасити оцтом), 3 ст. ложки цукру, 1 ст. ложка меду, дрібка солі.
- Родзинки залити окропом і залишити, щоб набрякли. Горіхи трохи підсушити і подрібнити. Гарбуз і яблука почисти і порізати дрібними кубиками.
- Збити міксером яйця з сіллю і цукром, додати гашену соду і манну крупу, знову збити і залишити на 20 хв, щоб манка набухла. Сир перетерти або перемолоти, щоб позбутися грудочок. Додати до яєць сир та мед і знову збити тісто до однорідної консистенції.
- Викласти частину тіста у змащену маслом і посипану манкою форму, потім покласти шар гарбуза і яблук, посипати родзинками й горіхами, можна притрусити корицею, викласти решту тіста.
- Запікати у розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 40 хв або в мультиварці. Смакує зі сметаною, варенням.
Post Views: 52