Рулет із рульки “Кілограм щастя”
Рулька (0,7–1,4 кг), 3 лаврових листки, 2 цибулини, 3 зубці часнику, сіль, перець.
- Замочити рульку на 30 хв у холодній воді, пошкрябати ножем, помити. Надрізати поздовж і вирізати кістку, злегка відбити. Посолити, поперчити, намазати вичавленим часником.
- Щільно згорнути рулетом і обв’язати міцною ниткою.
- У чашу мультиварки або каструлю покласти жменю помитого цибулиння, лаврове листя, цибулю, сіль. Зверху викласти рулет, залити водою (щоб покрила).
- Готувати у режимі тушкування 2–2,5 год аби при ледь чутному кипінні.
- Охолодити, покласти в холодильник на 2 год, зняти нитки.
Post Views: 34