Курячі котлети «Літні»
500 г картопляного пюре, 200 г вареного курячого філе (можна із супу), 2 яйця, по 1 пучку кропу і зеленої цибулі, 2 ст. ложки соєвого соусу, 10 г масла, 1 ст. ложка молока, панірувальні сухарі.
М’ясо порізати маленькими шматочками, розібрати руками на волокна. Кріп і цибулю дрібно порізати, додати до теплого пюре (потовченого з маслом). Можна готувати без зелені, а посипати нею при подачі. Усе змішати, посолити і поперчити, додати 1 яйце, соєвий соус. Вимісити фарш. В одній тарілочці збити яйце і молоко. У другу насипати панірувальні сухарі. Сформувати котлети, вмочити в яйце, потім в сухарі. Обсмажити на олії. Можна смажити без паніровки. Смакує з кефіром або кислим молоком із додаванням зелені.
Post Views: 33