Швидка, легка та корисна страва для сніданку або вечері. Кийзлики виходять ніжними, соковитими та ароматними — ідеальний спосіб використати сезонні овочі.
Кийзлики, кремзлики (деруни)
- Кабачки, капуста, морква, цибуля, картопля, 1 зубчик часнику, жменя зелені, 1 ст. л. сметани, кілька ложок борошна, 2 яйця, приправа за смаком.
Подрібнити кабачки, капусту, моркву, картоплю, цибулю та часник блендером до однорідності. Додати сметану, яйця, борошно, дрібно нарізану зелень і приправи. Добре перемішати масу. Викладати ложкою на розігріту сковороду та обсмажувати на середньому вогні до золотистої скоринки з обох боків. Готувати до готовності всередині. Подавати гарячими зі сметаною або улюбленим соусом.
Рецепт і фото – Інара Сідор
Спробуйте також приготувати:
Радимо також приготувати:
- Справжні деруни – без борошна. Їх змітають просто зі сковорідки!
- Деруни по-новому. Ще смачніші за традиційні!
Post Views: 130