Салат з баклажанів на зиму
- 5 баклажанів, 5 перців солодких, 5 морквин, 3 цибулини, 1 кг помідорів, 1 ст. ложка солі, 200 г цукру, 125 мл олії, 80 г оцту.
Помідори змолоти та варити 15 хв. Моркву натерти і тушкувати 15 хв на олії (125мл). Цибулю порізати півкільцями.
Баклажани порізати на подовгасті шматочки, а перець на соломку. Змішати всі інгредієнти і тушкувати 40 хв.
На дно банки покласти часник. Викласти салат. Стерилізувати 20 хв. З порції виходить 5 банок по 0,5 л. Я завжди роблю на дві порції.
Рецепт і фото Марії Гнатів
Радимо також приготувати:
- Баклажани на зиму: найкращі перевірені рецепти від господинь
- Любите баклажани? Тоді обов’язково приготуйте баклажани по-корейськи
Post Views: 248