Тірамісу без маскарпоне
Відкрити баночку консервованих абрикосів та ананасу, дрібно порізати ананас. Злити сік, додати цукор на смак.
Збити 3 жовтки з 100 г цукру, додати 80 г борошна, шкірку лимона (цедру) та 0,5 л молока. Все добре розмішати. Варити, поки не загусне. Остудити, накрити плівкою впритул. Коли охолоне, додати 300 г окремо збитих вершків.
Палички савоярді вмочувати в сік та складати в форму, краще скляну. Зверху крем, порізані фрукти,палички, крем та фрукти. Прикрасити. Ну дуже смачно!
Рецепт і фото Алли Сидор
Радимо також приготувати:
- Полуничний десерт а-ля тірамісу. Смачнезний торт без випікання
- Торт “Тірамісу” на бісквіті, простий і легкий рецепт
Post Views: 171