7 найбільш небезпечних продуктів

Обов’язково збережіть собі цей список! Відмовтеся негайно! Окрім шкоди – вони не приносять вашому оргазму нічого!

Це приблизний список продуктів, від яких слід відмовитися повністю. Окрім шкоди – вони не приносять вашому оргазму нічого! Пам’ятайте: від вашого вибору залежить не просто самопочуття і фізична активність, а й життя – ваше і ваших дітей!

1.Масло 72,5%

Його не можна вживати ні в якому разі.Це транс-жир – рослинна олія низького сорту, розбавлена воднем. Масло менше 82,5% не буває. Якщо не вийде знайти таке масло, то краще їжте рослинне. А ще краще з’їжте дві ложки натурального вершкового масла, ніж цілу пачку або кілограм транс-жирів.

Вживання продуктів, що містять транс-жири, знижує здатність організму до протистояння стресам, збільшує ризик виникнення депресії. 

Продукти харчування, що містять транс-жири:

  • маргарин;
  • м’які масла, мікси вершкових і рослинних масел;
  • рафінована рослинна олія;
  • майонез;
  • кетчуп;
  • продукція фаст-фуду – картопля-фрі і т.д., для приготування якої використовувалися гідрогенізовані жири;
  • кондитерські вироби – торти, тістечка, печиво, крекери і т.д., для виготовлення яких використовувався кулінарний жир;
  • снеки – чіпси, попкорн і т.д.
  • заморожені напівфабрикати.
Результат пошуку зображень за запитом кетчуп

2.Малосольний оселедець в пластикових упаковках

Малосольний оселедець зберігається тільки в олії. Ні в якому оцті, вині він не зберігається. Якщо оселедець без олії, значить в нього доданий уротропін. У всьому світі уротропін визнаний дуже небезпечною добавкою і заборонений (утворюється при взаємодії аміаку з формальдегідом).

3.Ікра малосольна

Результат пошуку зображень за запитом ікра малосольна

Принцип той же. Ікра довго не зберігається. Тільки в замороженому вигляді або сильносолена. Якщо продається слабосолона, отже, в неї доданий, або уротропін, або лимонна кислота. Може бути додано щось інше, але на виході все одно виходить формальдегід.

4.Генетично модифіковані продукти

  •   Крабові палички (крабова есенція, змішана з соєю) – всупереч назві, крабові палички взагалі не містять м’яса крабів, а з 1993 року виробники юридично були зобов’язані маркувати їх «крабові палички ароматизовані»).
  •      Какао.
  •   Арахіс. Щоб комахи не нищили врожай арахісу, йому імплантується ген петунії – страшно отруйної речовини.
  •      Імпортна картопля.
  •      Зелений горошок (консервований).
  •      Кукурудза (консервована).
  •      Кукурудзяні палички і пластівці з цукром.
Результат пошуку зображень за запитом какао

5.Каші і крупи з ароматизаторами і барвниками ідентичними натуральним.

Це хімічні речовини, що мають запах – присмак груші, полуниці, банана і т.д. Нічого натурального тут немає. А усі ароматизатори вкрай негативно впливають на органи травлення.

6.Льодяники. Барбарис.

Зараз використовується настільки сильна хімічна есенція, що якщо ви злегка намочену цукерочку залишите на скатертині, вона проїсть її наскрізь. Знищується навіть пластик. Уявіть, що відбувається з вашим шлунком.

7.Джеми. Мармелад.

Результат пошуку зображень за запитом мармелад

Зараз у промисловості для виготовлення цих продуктів застосовуються надпотужні антиокислювачі. Ніколи ви не зможете в домашніх умовах зберегти вишню в такому первинному вигляді, в якому вам її пропонують у магазинах. Нічого спільного з тим, що було колись, нинішній мармелад не має. Це просто чудеса хімічної промисловості.

НАДЗВИЧАЙНО НЕБЕЗПЕЧНО

  • Продукти швидкого приготування: локшина швидкого приготування, розчинні супчики, картопляні пюре, бульйонні кубики, розчинні соки типу «Юпі» і «Зуко». Все це суцільна хімія, що завдає шкоди організму, іноді вже непоправної.
  • Сирокопчені ковбаси та інше. В великих кількостях у них застосовується генно-модифікована соя. Сосиски, сардельки, варена ковбаса, паштети й інші продукти з так званими прихованими жирами. У їх складі сало, нутряний жир, свиняча шкірка – займає це до 40% ваги продукту, які маскуються під м’ясо, у тому числі і за допомогою смакових добавок. Ні про яку натуральність в даному випадку взагалі мова не йде. Береться тоненька шийка і кілограм гелю. За ніч у спеціальній машинці гель «розбивається» разом зі шматочком шийки у величезний шматок «м’яса». Як такого м’яса в ньому не більше 5%. Все інше – гель (каратінін, підсилювачі смаку, підсилювачі кольору). Рожевий колір такому «м’ясу» надають підсилювачі кольору разом зі спеціальними лампами. Якщо вимкнути лампи у вітрині, ви побачите, що колір такого «м’яса» – зелененький. Як це робилось раніше, ковбаси вже ніхто не коптить. Використовуються коптильні рідини, в яких, знову-таки, формальдегід.
  • Молочні продукти тривалого терміну зберігання (більше 2 міс.). Все, що зберігається більше 2-х тижнів, вживати не можна.
  • Асептична упаковка – це упаковка з антибіотиком.
  • Ранні кавуни – якщо вас пронесло 10 разів, то на 11-й може й не пронести. Кавун удобрюється такими речовинами, які можуть привести вас до важкого отруєння.
  • Перець (не в сезон). Абсолютно генно-модифікований продукт.
  • Кекси в упаковках.
  • Рулети. Вони не черствіють, не псуються, не сохнуть, з ними взагалі нічого не робиться. Вони місяць лежатимуть, і через місяць будуть такими ж.
  • Цукерки. 90% шоколаду – це зовсім не шоколад (барвники-замінники).
  • Шоколадні батончики. Це гігантська кількість калорій, в поєднанні з хімічними добавками, генетично модифікованими продуктами, фарбниками і ароматизаторами. Поєднання великої кількості цукру і різних хімічних добавок забезпечує високу калорійність, а ще – бажання їсти їх знову і знову.
  • Заморські чаї, та й багато вітчизняного виробництва, що містять ароматизатори. Пийте натуральний чай, в якому нічого не плаває, і немає додаткового смаку Всі ароматизовані чаї або з лимонною кислотою, або з апельсиновою кислотою, або з ще якоюсь там кислотою. Звикання виникає миттєво. Людині, для здорового життя, потрібно всі кислоти виводити з організму.
  • Рафінована дезодорована олія – таку олію не можна використовувати в сирому вигляді в салатах. Олія, вироблена фабриками для виробництва, є завідомо не призначена у вжиток продуктом в сирому вигляді. Такі масла не несуть ніякої користі травній системі, заглушаючи її роботу, сповільнюють обмінні процеси, блокуючи жирною субстанцією всі процеси травлення.
  • Солодкі газовані напої – суміш цукру, хімії і газів – щоб швидше розподілити по організму шкідливі речовини. Кока-кола, наприклад, чудовий засіб від вапняного накипу і іржі. Про це ви чули неодноразово, бачили на відео, але все ще продовжуєте її вживати. До речі, пепсі – нічим не краща. Подумайте гарненько перш, ніж відправляти таку рідину в шлунок. До того ж, газовані солодкі напої шкідливі своєю дуже високою концентрацією цукру – на одну склянку його приходиться чотири-п’ять ложечок. Чи випили б ви склянку води з такою кількістю цукру? Звичайно, ні. Тому не варто дивуватися, що, тамуючи спрагу такою газованою водою, ви через п’ять хвилин вже знову хочете пити. Про нищення зубів і зайву вагу й годі говорити.
  • Соки в пакетах. Про жодну натуральність у таких соках мова не йде. Не смійте поїти ними дітей! Це чиста хімія.
  • Полуниця взимку. Абсолютно пустий продукт. Жодного вітамінчику там немає.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook