Виберіть позу, в якій ви любите сидіти, дізнайтеся про себе багато цікавого

Для того, щоб пройти цей тест, вам необхідно згадати, в якій позі ви сидите найчастіше і вибрати її на зображенні під відповідним номером. Те, що людина робить несвідомо, здатне багато розповісти про неї, як про особистість. А яка ваша улюблена поза? Поділіться в коментарях.

Варіант 1

Поза під номером 1 приховує впевнену в собі особистість. Ви рідко сумніваєтеся в своїх силах і звикли досягати поставлених завдань і цілей.

Варіант 2

Під позою № 2 ховається правдива і щира натура. Але деяким оточуючим може здаватися, що ви — холодні і навіть трохи безсердечні. Однак це не так. Ви готові прийти до близьких людей на допомогу, якщо це дійсно необхідно.

Варіант З

Ви ранима і чутлива натура. Вам знайоме постійне відчуття тривожності. Такі люди весь час чогось бояться, але саме це і приваблює оточуючих.

Варіант 4

Люди, які часто сидять в цій позі — скромні і сором’язливі. Ви любите проводити більшу частину часу на самоті і вас ані трохи це не напружує. Ви прекрасно розбираєтеся в людях.

Варіант 5

Людина, яка вважає за краще сидіти в цій позі — ревнива натура. В суспільстві їх завжди помічають, тому що вони виділяються серед оточуючих лідерськими якостями. Ви всюди прагнете бути на першому місці.

Варіант 6

Ви дуже чутлива людина, яка розуміє інших, завжди готова надати підтримку, скромна і невибаглива. Проте, іноді ви можете бути сором’язливими і часто відчуваєте в собі невпевненість. Не зациклюйтеся на цьому, адже ви дуже добродушна і м’яка людина, яка завжди готова надати допомогу іншим людям у розвязанні їх проблем.

Варіант 7

Людина, яка любить сидіти в такій позі, відрізняється емоційністю. Найчастіше це пристрасні натури, що володіють амбітністю і відмінними лідерськими якостями. Їх життя прекрасно організоване, багато в чому вони перфекціоністи з хорошою спостережливістю.

Варіант 8

Такі люди займаються особистим розвитком і самопізнанням, тому відмінно справляються зі своїми негативними рисами і знають, де і як застосувати свої плюси.

Варіант 9

Людина, яка обрала дану позу, не зациклюється на тому, що відбувається і рідко буде обдумувати одну і ту ж ідею протягом дня. Для таких людей характерні навіженість, спонтанність, вони люблять веселощі і все незвичайне. Їх рідко хвилює думка оточуючих, хоча їх доброзичливості можна тільки позаздрити.

Варіант 10

Людина, якій подобається така поза, відрізняється креативним характером. Проте ділитися своїми ідеями вона буде в дуже рідкісному випадку. Попри свою інтровертну натуру в цьому плані, ці люди прекрасні слухачі і співрозмовники.

Варіант 11

Люди, які вибирають таку позу, безтурботні та іноді легковажні. Вони не вникають у вирішення нагальних проблем, дозволяючи комусь іншому залагодити всі питання.

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook