Німіють пальці рук та ніг? Допоможе льон

Піcля 50 років y мaми чи не щоночі стали німіти пальці рук і ніг. Ось з чим це пов’язано. Це вас здивує! Результат не змусить чекати – будете не тільки краще почуватися, але й мати кращий вигляд.

Знайомий лікар підказав, що це пов’язано з судинами, а бабуся-травниця навчила кількох перевірених рецептів.

Судини чистить насіння льону

Сучасні дослідження підтверджують: насіння льону попереджають і ефективно допомагають лікувати хвороби серця, судин, шкіри, волосся і шлунково-кишкового тракту.

Вміщені в них поліненасичені жирні кислоти омега-3 нормалізують тиск, запобігають втраті еластичності артерій і майже на 75% скорочують відкладення холестерину на внутрішніх стінках артерій.

Клітковина льону, з’єднуючись в кишечнику з холестерином, сприяє його виведенню з організму. Вчені вважають, що цей ефект є результатом взаємопсилюючої дії омега-3 жирних кислот, харчових волокон і лігнанів.

Кожна лляна насінина – цінний природний концентрат, що складається з білків, вітамінів, поліненасичених жирних кислот, лігнанів і клітковини.

Щоб полікувати судини, скористайтеся цим рецептом.

Візьміть 1/3 склянки насіння льону і 1 л води. З вечора залийте насіння водою, доведіть до кипіння і дві години протримай на водяній бані. Вранці, після того як відвар настоїться, процідіть його і перелийте в скляну банку з кришкою.

Має вийти приблизно 850 мл кіселеподібної рідини. Її потрібно випити за 5 днів: по 1/3 склянки вранці натщесерце і ввечері перед вечерею.

Щоб це допомогло, варто посидіти на такому киселі 15 днів. А через три місяці курс повторити.

Джерело

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook