Ліки з бобрового струменя

Часто люди з важкими захворюваннями від безвиході впадають у відчай. Хочеться сказати, що завжди є шанс покращити своє здоров'я.

В інтернеті є безліч інформації про бобровий струмінь, але вона дуже суперечлива і часто зовсім не відповідає дійсності. Та нещодавно пощастило особисто поспілкуватися з людиною, яка не тільки приймає бобровий струмінь, а й готує з нього різні засоби.

Бобровий мускус (кастореум, або струмінь) – залоза внутрішньої секреції, яка виробляє ароматичну речовину. Така залоза, розміщена на череві під шкурою, є тільки у бобрів (обох статей). У зв’язку з тим, що бобри харчуються тільки свіжими цілющими рослинами (всього в їхньому раціоні близько 150 видів лікарських рослин), струмінь є таким цілющим і містить більше 40 цінних компонентів.

Щоб отримати бобровий струмінь, тварину зазвичай вбивають. При цьому дуже важливо, щоб тварина перед смертю не отримала стресу (інакше струмінь втрачає цілющі властивості). Далі акуратно видаляють залозу, очищують і висушують у затіненому добре провітрюваному місяці. Найкраще, коли струмінь висушений до такого стану, що його можна розтерти на порошок. Але для цього можуть минути роки, бо сохне він дуже довго. Сушити у духовці чи на печі категорично заборонено!

«Чи помічний бобровий струмінь? Він ставить людей на ноги! Проти яких хвороб його варто приймати? Проти усіх і здоровим людям для профілактики! – каже лучанин Григорій Клепач. – А має бобровий струмінь тільки одну-єдину ваду – огидний запах».

Як готувати ліки і як їх застосовувати, чоловік не приховує. Каже, що, навпаки, хоче допомогти людям і підказати їм, як оздоровлюватися натуральними, а не аптечними засобами, якості яких не довіряє.

ЯК ПРИЙМАТИ СТРУМІНЬ

ПОРОШОК. Приймати по 1 г (на кінчику ножа) порошку потовчених залоз бобра на день. Вранці, вдень чи ввечері – не важливо. Запивати краще кавою. Китайці рекомендують всередину скибки чорного хліба класти крупинку бобрового струменя (не більше сірникової головки) і приймати три рази на день за 1–2 год до їди.

НАСТОЯНКА (на 70-градусному спирту або горілці) приймати: для профілактики – по 1 ч. ложці двічі на день (розбавляючи водою) зранку і ввечері за три-чотири години до сну; для лікування – по 1–1,5 ч. ложки тричі на день.

Для приготування настоянки висушену залозу бобра треба подрібнити, висипати в банку і залити спиртом або горілкою (на 100 г струменю 500–700 мл). Настоювати місяць або й більше за кімнатної температури у темному місці, збовтуючи один раз на кілька днів. Готова настоянка має коньячний колір. Вона діє швидше й ефективніше, ніж порошок. Містить максимально можливу концентрацію активних речовин.

Приймати бобровий струмінь слід курсами по одному місяцю, роблячи перерви. При важких захворюваннях приймати настій треба під наглядом лікаря. Він добре поєднується з медикаментозним лікуванням, тому різко припиняти прийом призначених лікарем препаратів не можна.

– А ви самі п’єте настоянку бобрового струменю?

– Аякже! Це дуже дієвий засіб. Це я кажу з повною відповідальністю, оскільки багато з того, що раджу іншим людям, спочатку випробував на собі. І не тільки я п’ю настоянку бобрового струменю, а й моя внучечка. Вона ходить у садочок і цього року вперше не захворіла. А в однієї жіночки із Володимира-Волинського настоянку бобрового струменя п’є двоє дітей: і коли вся школа хворіла, вони навіть не чхнули.

ПАСТА проти захворювання суглобів, хребта.

– До мене звернувся чоловік з Івано-Франківщини, – розповідає Григорій Клепач. – У нього були дуже великі проблеми зі здоров’ям, ходив навкарачки – боліли суглоби. Зробив для нього пасту із бобрового струменя. Чоловік змішував її з борсуковим жиром і за моєю порадою натирав суглоби. Телефонував щодня, казав, що не допомагає. А на п’ятий день у нього була ейфорія: помогло! Тепер чоловік ходить рівно і всю роботу по господарству виконує. Потім телефонував, казав, що й жінці почав натирати шийний відділ хребта.

Жир для пасти найкраще брати ведмежий або борсуковий, можна гусячий, але витоплений він має бути тільки на водяній бані: якщо посмажити – втратить усі цілющі властивості. Жир треба 2:1 розвести із пастою із подрібненого бобрового струменя. Таку суміш треба готувати безпосередньо перед застосуванням і втирати до відчуття больового синдрому. Але перед цим місце, яке натиратимете, треба протерти спиртом. Робити таку процедуру краще на ніч, потім вкутати хворе місце.

– Таку мазь можна застосовувати при варикозі (навіть у найзапущеніших стадіях) і проти кили (грижі) хребта, – каже пан Григорій. – Вона знімає больовий синдром і запальний процес. Але не варто застосовувати при інфекційних захворюваннях суглобів: біль може втамувати, але не вилікує.

СВІЧКИ для лікування простатиту або геморою. Григорій Клепач радить ставити ректальні картопляні свічки із борсуковим жиром і бобровим струменем і розповідає, як їх робити.

– Це найдоступніший і високоефективний метод лікування! – каже він. – Ставити такі свічки треба на ніч, виготовляти перед застосуванням. У сирій картоплині свердлом по дереву треба викрутити циліндричний отвір завбільшки як аптечна свічка. Потім довкола зрізати краї картоплини, щоб залишилися тонкі стінки (1–2 мм). З одного боку «футляр» треба вертикально надрізати. Безпосередньо перед застосуванням змішати пасту із бобрового струменя і борсуковий смалець (1:2) і наповнити ложечкою «футляр», кінчик свічки змастити залишками смальцю. Перед введенням треба пропаритися у темному розчині марганцівки.

Виготовити свічки також можна за допомогою шприца (згодиться шприц для ін’єкції, для дозування дитячих сиропів або вагінальний). Треба зрізати кінець і наповнити середину сумішшю жиру і пасти зі струменю. Щоб не травмувати анальний прохід, на кінець свічки накласти картопляний корок. Після використання шприц мити у проточній гарячій воді.

– Якщо людина хоче вилікувати геморой натуральними засобами, кращого, ніж такий, народного методу лікування не існує. Сама картопля є засобом, який також знімає запальні процеси у прямій кишці при геморої, а бобровий струмінь сприяє загоєнню ран, розсмоктуванню вузлів.

Оскільки засіб є натуральним, то особливих протипоказань до його застосування немає, окрім індивідуальної непереносимості. Треба лише чітко дотримуватися періодичності і дозування.

– Не варто збільшувати дозу: у малих дозах це корисно, а у великих може й нашкодити, – застерігає пан Григорій. – Часто люди з важкими захворюваннями від безвиході впадають у відчай. Хочеться сказати, що завжди є шанс покращити своє здоров’я. Треба тільки якомога швидше почати застосовувати таку лікарську сировину, як бобровий струмінь, що має потужний оздоровчий ефект.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook