прості салати на святковий стіл

12 нових рецептів смачних салатів із доступних продуктів на Новий рік

Хочете приготувати на святковий стіл новий салат, але смачний і без екзотичних дорогих продуктів? Тоді ця підбірка рецептів - саме те, що вам треба!

Пропонуємо вашій увазі добірку цікавих рецептів салатів з простих продуктів на святковий стіл. Нехай ваше свято буде смачним!

“Коханка”

Викладати шарами: варене куряче філе (розібрати на волокна), майонез, гриби смажені з цибулею, майонез, корейська морква, майонез, терті яйця, тертий твердий сир.


“Козлик”

Перемішати: пекінська капуста, тертий твердий сир, скибки помідора, балик, кукурудза, заправити майонезом з часником.


“Чоловічі сльози”

Варений язик, помідор, огірок, зелень, пекінська капуста, прикрасити чипсами.


“З білим хроном”

Викладати шарами: варена терта картопля, варена терта морква, білий хрін, варене куряче філе або інше м’ясо, варене яйце, твердий сир.


“Кубик”

Все порізати крупними кубиками: варена курка, твердий сир, ананас, мариновані печериці, заправити майонезом.


З крутонами і сирними кульками

Куряче філе (порізати брусочками, посолити, поперчити, обсмажити на великому вогні), пекінська капуста або листя салату, болгарський перець (соломкою), сирні кульки (сир фета або наполовину з домашнім розім’яти з вершками, додати кріп, часник зелень, зробити кульки), крутони (батон порізати, збризнути олією з часником, підсушити в духовці або на сковороді), заправити майонезом із додаванням соєвого соусу і лимонного соку.


Із курячих шлунків

Варені курячі шлунки (порізати соломкою), печериці посмажити з цибулею, болгарський перець, варені яйця, заправити майонезом.


Із плавлених сирків з морквою

Викладати шарами, змащуючи майонезом: варені яйця, сира терта морква, маринована цибуля, тертий плавлений сир, обсмажені волоські горіхи.


“Модерн”

Обсмажити куряче філе соломкою, на тій самій сковороді обсмажити грушу, додати мікс салатів, огірок, болгарський перець, заправити (часник, діжонська гірчиця, апельсиновий сік, мед, сіль).


Із копченим м’ясом

Усе порізати соломкою: копчене м’ясо, твердий сир, болгарський перець, огірок, пекінську капусту, додати багато зелені, заправити майонезом.


Із тунцем

Викласти шарами: мікс салатів, 1 огірок, 2 помідори, 0,5 болгарської перчини, 100 г сиру фета, 1 б. тунця, зелень, зелена цибуля, сіль, перець, перед подачею полити соусом (сік 1 лимона, 2 ст. ложки гірчиці із зернами, 8 ст. ложок оливкової олії).


Із редискою

Порізати середніми кубиками: редиску, твердий сир, яйця, додати горошок і зелену цибулю, заправити майонезом.

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook