“Вишня в шоколаді”: незвичайне вишневе варення, схоже на цукерки

Це не просто варення із вишень і шоколаду – це справжній десерт, розкішні ласощі, які нагадують цукерки "Вишня в шоколаді".

Варення “Вишня в шоколаді”

1 кг вишень (вага без кісточок), 1 кг цукру, 100 г чорного шоколаду (від 56%), 100 г какао, 50 г коньяку або рому.

Вишні на ніч засипати цукром. Коли пустять сік, прокип’ятити 3-5 хв, охолодити, повторити ще 4 рази. Останній раз додати какао, прокип’ятити 15 хв, додати тертий шоколад і коньяк. Довести до кипіння, розкласти у стерильні банки і закрутити стерильними кришками. Перевернути догор дном, вкутати.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook