Кухня Рецепти

Солоний суші-торт «Філадельфія» – для любителів смакоти

Приготувати суші-торт зможе практично будь-який початковий кулінар. Адже зробити страву простіше і швидше, ніж суші і роли.

27.12.2019 16:33

Суші-торт викладається шарами і подається з соєвим соусом, імбиром або васабі. Кількість шарів – за бажанням.

Для приготування знадобляться: 2 скл. рису, 1 упаковка сиру «Філадельфія», 1 огірок, 250 г червоної риби, 2 листи норі, соєвий соус

Рис відварити, заправити сіллю, цукром і оцтом. Огірок порізати тонкими слайсами. Сир змішати з соєвим соусом.

Салат слід формувати в рознімній формі. На дно викласти листи норі – якщо потрібно, їх слід підрізати. Викласти рис і промастити його кремом, невеликою кількістю (сир з соєвим соусом).

Зверху покласти слайси огірка, на них – шматочки риби, лист норі і рис, крем. На крем – огірок і рибу. Прикрасити і поставити в холодильник на кілька годин.