Смажена молода картопля “Золота осінь”

Всі досвідчені господині запікають таку картоплю в пергаменті або, як я, просто обсмажують в сковороді, додавши прянощі і трави в кінці. Потрібно всього кілька інгредієнтів і трохи часу, і на столі у вас буде золотиста, ароматна і ніжна картопелька.

Смажена молода картопля “Золота осінь”

Інгредієнти: 0.5 кг молодої картоплі (не великої), 3 ст. л. соєвого соусу, 2 зуб. часнику, 2 ст. л. соняшникової олії, 1 ст. л. цукру.

Картоплю добре вимити, викласти в сковорідку з добре розігрітою олією. Накрити кришкою і смажити на середньому вогні. Бажано на етапі обсмажування кришку не відкривати і ложкою не заважати, а періодично струшувати сковороду, ніби перемішуючи картоплини.

У мисці змішати соєвий соус, цукор і натертий на дрібній тертці часник. Коли картопля підрум’яниться, перевірити готовність зубочисткою, якщо м’яка, вилити соус.

Тепер можна акуратно перемішувати ложкою, соус буде густіти і огортати картоплю, як карамель. Коли весь соус вбереться, можна знімати з вогню.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook