Кухня Рецепти

Смак дитинства: смачне й ароматне печиво

Це печиво часто пекла моя бабуся. Воно неймовірно смачне, розсипчасте. Тепер це найкращий спогад дитинства!

06.02.2020 14:24

1 кг борошна, 3 яйця, 200 г масла, 200 г цукру, 3 ст. ложки молока, 3 ст. ложки сметани, 2 п. розпушувача, ванільний цукор, 50 г цукрової пудри.

Просіяти борошно з розпушувачем. Окремо змішати цукор з маслом. Додаємо по одному яйця, потім сметану, молоко і ванільний цукор. Перемішати. Додати решту борошна і замісити тісто. Готове тісто загорнути харчовою плівкою і поставити в холодильник на годину.

Потім дістати тісто з холодильника, зняти плівку і пропустити через м’ясорубку зі спеціальною насадкою. Викласти печиво на деко. Випікати при температурі 180 градусів 15-20 хвилин.

Посипати готове печиво цукровою пудрою.