Кухня Рецепти

Шоколадний бісквіт на окропі в мультиварці

Цей бісквіт виходить дуже пишним і високим (нагагато пухнастіший, ніж у духовці!), в міру вологим. А готувати зовсім просто. І яєць іде лише 2!

14.03.2019 18:22

Шоколадний бісквіт на окропі в мультиварці

2,5-3 скл. борошна, 1,5 скл. цукру, 20 г розпушувача для тіста, 2 яйця, 1 склю молока, 5 ст. ложок какао, 100 мл олії, 1 скл. окропу.

Змішати всі сухі складники: борошно, укор, розпушувач, какао. Збити у стійку піну 2 яйця, додати олію. Не перестаючи збивати, додати половину сухих складників, половину молока, половину сухих складників, половину молока. Насамкінець влити і розмішати ложкою. Тісто виходить рідким, так має бути. Вилити у змащену масло чашу мультиварки. Пекти 65-90 хв + 20 хв на підігріві.

Коли трохи охолоне у формі, акуратно перевернути на решітку. Коли охолоне, можна їсти. А якщо хочете зробити з нього торт, то треба залишити, накривши рушничком, на ніч, тоді не буде кришитися при нарізанні коржів.