Риба тушкована “Забудьте про консерви”. Ні грама олії!

Рибка виходить дуже смачна, пряна, соковита. Готується без олії, а тому їсти можна, скільки завгодно, і не хвилюватися за свою фігуру. І дітям, до речі, теж подобається!

Риба тушкована “Забудьте про консерви!”

1 кг риби (скумбрії), 0,5–1 кг цибулі. Маринад: 200 г води, 90 г оцту, 1,5 ч. ложки солі, 1 ч. ложка цукру, 1 кубик бульйону, 10 горошин чорного перцю, 1 лавровий листок.

Закипятити усе для маринаду, додати рибу (скумбрію), порізану шматками, зверху викласти кружальця цибулі. Варити 5 хв, залишити під кришкою до повного охолодження.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook