шоколадна начинка для круасанів рогаликів пиріжків

Шоколадна начинка для круасанів, пампушок, рогаликів

Шоколадна начинка у круасанах, пампушках, рогаликах - для багатьох улюблена. Але не всі господині вміють її готувати. У нас є гарний рецепт!
Шоколадна начинка у круасанах, пампушках, рогаликах для багатьох людей є улюбленою. У купованій випічці вона ніжна, кремоподібна. А в домашній шоколадна начинка вдається не завжди – то суха, то надто рідка. Тому господині часто надають перевагу іншій начинці – кладуть всередину повидло, фрукти, ягоди. Шоколадна начинка, на думку багатьох господинь, – лише для “професіоналів” або штучна.
Щоб фруктова начинка не текла (адже під час випікання фрукти та ягоди пускають багато соку), є один кулінарний секрет. До ягід або шматочків фруктів потрібно додати ложку крохмалю і перемішати. Тоді він утворений під час випікання сік загустить до стану джему. Цукор у таку начинку потрібно додавати безпосередньо формуючи виріб з тіста. Також ще один варіант: перемішати ягоди з цукром і крохмалем і приварити до загустіння. Така начинка вже не потече. Також до рідкої начинки можна додавати перемелені горіхи, манну крупу, панірувальні сухарі – вони гарно вбирають зайву вологу.
Але навіщо відмовлятися від улюбленого шоколадного смаку? Шоколадну начинку зовсім просто приготувати. Треба тільки мати хороший перевірений рецепт. Як, наприклад, ось цей. Господиня завжди готує з такою начинкою і круасани, і пампушки, і рогалики та ділиться своїм перевіреним рецептом.

Шоколадна начинка

  • 200 г цукрової пудри, 50 г какао, 100 г м’якого масла, 50 г меду натурального. 
Усі продукти змішати, викласти на харчову плівку, загорнути її і сформувати ковбаскою (так зручно нарізати порціями потрібного розміру), покласти в морозилку. Нічого додатково варити не треба! Використовувати по потребі, нарізаючи ковбаску шматочками. У випічці начинка стає ніжно-шоколадною. Таку начинку можна приготувати завчасно і зберігати у морозилці про запас до нагоди, коли захочеться чогось солоденького і шоколадного чаю або кави.
Рецепт і фото Оксани Копиняк. Більше рецептів господині можна подивитися на її YouTube-каналі
Радимо також спробувати приготувати домашні круасани. До вашої уваги два перевірені рецепти від господинь. Круасани вдаються смачні, наче у кав’ярні або пекарні! Смакуйте, на здоров’я, і частуйте близьких!

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook