Кухня Рецепти

Равлики з ковбасою. На обід, у дорогу, на роботу і пікнік

Набагато смачніше за піцу! А їсти і брати з собою порційні шматочки – набагато зручніше.

05.06.2018 12:58

Равлики з ковбасою

Для тіста: 200 мл молока, 150 г кефіру, 25 г свіжих дріжджів або 11 г сухих, 2 яйця, 50 мл олії, по 1 ст. ложці цукру і солі, борошно. Для начинки: томатна паста, по 200 г ковбаси і сиру.

Замісити м’яке тісто, залишити сходити на 40 хв. Розділити на дві частини, кожну розкачати тонким пластом, змастити томатною пастою, посипати тертим сиром, покласти тонко порізану ковбасу, згорнути рулетом. Порізати шматочками, викласти на вистелене пергаментом деко. Не дозволяти їм рости після формування, поставити деко в холодну духовку й увімкнути на 200 °С. Випікати до готовності.