Пиріжки з капустою “Сигари”

Чудові пиріжки з тонкого, хрусткого тіста, дуже швидкі в приготуванні і поїданні. Інгредієнтів для приготування «сигар» потрібно зовсім небагато, тісто замішується моментально, а в результаті виходить дуже смачно!

Пиріжки з капустою “Сигари”

Інгредієнти: 2 скл борошна, 0.5 скл олії, 0.5 скл води, 500 г капусти, 1 морквина, 1 цибулина, сіль і перець (за смаком).

З борошна, олії, води і солі замішати м’яке і еластичне тісто, розділити на 12-14 шматочків. Кожен шматочок розкачати майже до прозорого стану і покласти на край начинку (підсмажена на сковорідці капуста, морква і цибуля з сіллю і перцем (за смаком)).

Акуратно загорнути, формуючи “сигару”, викласти на бляшку швом донизу. Змастити яйцем і випікати при 200 °C хвилин 20-30, до золотистого кольору.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook