Пиріжки «Бомбочки»

Дуже цікавий і несподіваний варіант поєднання помідорів, сиру та заварного тіста, в результаті чого отримаєте смачні соковиті "бомбочки".

Інгредієнти:

3-3,5 скл. борошна, 1 скл. води (окріп), 4 ст. ложки олії, по 1 ч. ложці солі та цукру.

Для начинки: 5 помідорів, 200 г сиру, 2 зубці часнику, зелень сіль.

Помідори порізати кружальцями. Сир розім’яти виделкою, посолити, вичавити часник, додати порізану зелень і перемішати. В окропі розмішати цукор і сіль, додати олію і борошно. Вимісити м’яке тісто. Залишити на 30 хв. Розкачати половину тіста у великий тонкий пласт. Розкласти на тісто кружечки помідорів не ближче ніж 3 см один від одного. На помідори викласти начинку. Розкачати другий пласт тіста, накрити ним перший. Склянкою відповідного діаметру вирізати пиріжки по контурах кожного кружечка помідора. Смажити пиріжки у великій кількості олії з обох сторін. Викласти на паперовий рушник.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook