Помідори консервовані на зиму без оцту

Навіть без оцту, вони добре стоять у квартирі. Це чудовий напівфабрикат для подальшого створення ваших кулінарних шедеврів. 

Помідори на зиму без оцту

Помідори, сіль.

Помідори скласти в миску й ошпарити окропом. Потім остудити в холодній воді. Після цих маніпуляцій шкірка від томатів легко відділяється.

Почистити від шкірки. Вирізати плодоніжку. Порізати шматочками на 4–6 частин.

Скласти в казан або миску і поставити тушкувати. Щойно маса закипить, трохи присолити за смаком. Не потрібно пересолювати.

Дати масі покипіти 5 – 10 хв, періодично помішуючи. М’які водянисті помідори перетворяться на рідку масу, а товсті м’ясисті залишаться шматочками.

Закрутити у невеликі стерильні банки.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook