Помідори консервовані «Без мороки» (у мікрохвильовці)

Ідеальний рецепт для тих, хто закриває помідори у невеликій кількості. Підійде навіть для найбільш зайняти господинь!

Помідори консервовані «Без мороки» 

На літрову банку: помідори, 1 ст. ложка солі, 1,5 ст. ложки цукру, 1 ст. ложка оцту (9%), 3 зубці часнику, 2 лаврові листки, 2 бутони гвоздики, кілька горошин запашного та чорного перцю.

На дно ошпареної банки покласти прянощі, помідори (проколоти біля плодоніжки), насипати сіль і цукор, налити окріп до шийки.

Поставити в мікрохвильовку на максимальну потужність до закипання води.

Час від часу відкривати і подивитися, чи кипить вода в банці. Якщо ні, поставити ще на 5 хв.

Коли вода закипить, банку вийняти, влити оцет, закрутити і вкутати.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook