Пляцок ”Рожева мрія”. Такий смачний, що з’їдають одразу

Цей пляцок не лише дуже смачний, а ще й дуже гарний в розрізі. Адже тут незвичні рожеві коржі. Обов'язково приготуйте.

Пляцок ”Рожева мрія”

Темне тісто: 2 яйця, 2 ст. ложки цукру, 50 г борошна, 50 г какао, 1 ч. ложка розпушувача.

Білки збити з цукром, додати жовтки. Збити. Какао вимішати з борошном і розпушувачем, додати до яєчної маси, акуратно вимішати.

Рожеве тісто: 2 яйця, 2 ст. ложки цукру, 1 ч. ложка розпушувача,
1 вишневий кисіль, 1 ст. ложка борошна.

Процес приготування такий же як і у темному тісті.

Форму змастити, спочатку вилити темне тісто, вирівняти, тоді вилити рожеве тісто, вирівняти, випікати при температурі 180 градусів 25-30 хв. Це пропорція на 1 корж, аналогічно готується другий такий же.

Бісквіт: 3 яйця, 4 ст. ложки цукру, 1 ч. ложка розпушувача, 4 ст. ложки борошна, ванільний цукор.

Білки збити з цукром, додати жовтки і решту інгредієнтів. Спекти два тонких коржі.

Крем: 0.5 л соку з вишень, 1 п пудингу вишневого, 4 ст. ложки цукру, 400 г масла.

Зібрати торт.

Рецепт і фото Світлани Сороки. Замовити у господині солодощі можна за тел. 0672048527

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook