Печиво на смальці “Ням-ням”

Це печиво можна готувати як на смальці, так і на маргарині. Виходить дуже смачне, крихке, ніжне.

Печиво “Ням-ням”

250 г маргарину або смальцю, 650 г борошна, 150 г цукру, 3 ст. ложки сметани, 2 яйця, 1 п. розпушувача, 1 п. ванільного цукру.

До борошна додати маргарин (смалець) і перетерти. Додати інші інгредієнти і замісити тісто. Розкатати товщиною 0,5 см і вирізати печиво. Випікати при температурі 180° 10-15 хв. Готове охолоджене печиво склеїти густим варенням і посипати пудрою.

Рецептом поділилася Олександра Гнетило

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook