Найшвидша вечеря – печена скумбрія з ароматом копченостей. Секрет – у маринаді!

Зранку натираю рибку маринадом і кладу в холодильник. А ввечері перекладаю її у духовку. І вуаля - через 15 хв вечеря готова! Скумбрія виходить пряна і дуже-дуже смачна, з ніжним ароматом копченостей. Усе завдяки вдалому маринаду!

Печена скумбрія

Зробити філе з двох скумбрій. Натерти його маринадом: сіль, 1-2 ч. ложки паприки копченої, 3 зубціі часнику, 3 ст. ложки олії. Філе обмазати цим маринадом і покласти в холодильник на 3-4 год. Запекти в духовці 15 хв. Виходить пряна та соковита рибка.

Рецепт Яни Пащенко

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook