Найпростіший і найсмачніший пиріг з вишнями
Форма 27Х37 см (можна меншу, тоді пиріг буде вищий). 1 скл. кислого молока (може бути кефір або йогурт), 3 яйця, 0,7-1 скл. цукру, 0,7 скл. олії, 2 скл. борошна, 1,5 ч. ложки розпушувача, вишні. Все міряти однаковою склянкою: або 200 мл, або 250 мл.
Яйця збити з цукром до пишності на максимальних обертах міксера. Зменшити оберти, додати кисляк, олію, збити до поєднання, додати борошно з розпушувачем, збити. Вилити у форму, застелену пергаментом, викласти зверху вишні. Випікати близько 40-50 хв при 170 ОС. Готовий пиріг можна посипати цукровою пудрою. Виходить пишний і дуже ніжний пиріг, солодкий, але з кислинкою вишень. Смачний і теплий, і на наступний день.
Рецепт і фото Інни Семенюк
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 103