Млинцевий торт “Закусочний”

Пофантазуйте із начинками і декором такого торта – і на вашому столі буде красива коронна страва, яка усім сподобається і запам'ятається.

Млинцевий торт “Закусочний”

Для млинців: 0,5 л ледь теплого молока, 2-3 яйця, 2 ст. ложки цукру, дрібка солі й 300 г борошна.

Для начинки: 1 п. крабових паличок, 2 плавлені сирки, 3-4 відварені яйця, 300-350 г вареної ковбаси, 1 п. майонезу.

  • Посмажити тонкі млинці.
  • На пласку тарілку покласти млинець, змастити його майонезом і посипати начинкою: дрібно порізаними крабовими паличками; зверху покласти іще млинець, змастити майонезом, посипати подрібненими яйцями.
  • Зверху – знову млинець, змащений майонезом, потім викласти дрібно нарізану ковбасу.
  • Знову млинець, змащений майонезом, дрібно потертий плавлений сирок.
  • Шари повторити. Має вийти кожної начинки по дві. Наостанку прикрасити, поставити в холодильник на 1 год.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook